Sloopwerken

De Kruif: Voor al uw sloopwerken

Bent u van plan uw woning te slopen of gedeeltelijk te strippen? De Kruif sloopwerken heeft jarenlange ervaring in sloopwerkzaamheden. Van kleine hak-en breek klussen tot het slopen van volledige gebouwen zoals huizen en schuren. Slopen is een vak, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken. ”Dat doen wij zelf wel even” Er komt veel kennis van materialen. gereedschappen en constructie bij kijken, om op een veilige manier te kunnen slopen.

Kiest u ervoor om deze klus uit te besteden aan De Kruif sloopwerken, bent u verzekerd van:

  • Advies op maat
  • Correcte en veilige uitvoering
  • Professionele afwerking

Waarom uw sloopwerken uitbesteden?

Een goede sloper bespaart een hoop tijd door een slimme manier van het uitvoeren van zijn werk. Ook belangrijk zijn gebruik van de juiste machines en gereedschappen, het slopen in de juiste volgorde en het gelijk sorteren van de afkomende materialen, wat ook zal schelen in de kosten voor het afvoeren van het sloopafval. Mensen die een huis hebben gekocht of hun woning eens flink willen verbouwen, weten er alles van. De tegels moeten worden verwijderd, maar liggen verankerd in een betonnen vloer; een muur tussen twee kamers dient te worden doorgebroken; de inventaris moet uit de badkamer of keuken worden gehaald.Wij verzorgen het voor u en laten zoals beloofd het huis keurig achter.

Sloopwerken in grote panden

De kruif sloopwerken is ook gespecialiseerd voor sloop- en hakwerk in kantoren en bedrijfspanden. Hiervoor kunt u uiteraard ook een beroep op ons doen. Voor woningcorporaties of projectontwikkelaars leveren we complexen verhuurklaar op, of strippen die zo nodig tot het casco.

Bent u van plan een draagmuur te verwijderen in uw huis of bedrijfspand? Dan kan De Kruif sloopwerken dit ook voor u verzorgen. Bekijk hiervoor onze pagina over draagmuren verwijderen.

Bespaar op uw offerte!

Wilt u het boorwerk uitbesteden of bijvoorbeeld een huis laten ontruimen, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij een scherpe offerte voor u kunnen opstellen.

Andere vorm van sloopwerk

Bent u opzoek naar een andere vorm van sloopwerk? We horen graag welke vorm dat is. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail.

Meer weten over sloopwerken?

Heb je een vraag over sloopwerken of kunnen we je ergens anders mee helpen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie of vrijblijvend advies.