Lift verwijderen

Lift verwijderen?

Bij het verwijderen of demonteren van een lift zijn er veel verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Het is niet zomaar mogelijk om de complete lift in zijn geheel in één keer uit een pand te verwijderen. Dit heeft te maken met het feit dat elke lift nauwkeurig is ingebouwd en met andere onderdelen van het gebouw is verbonden. Uit het oogpunt van veiligheid is het dan ook verstandig om een lift te laten demonteren of verwijderen door vakmensen. Bij De Kruif sloopwerken zijn we zeer ervaren in specifieke sloop opdrachten, waaronder ook het slopen, verwijderen of demonteren van liften.

Kiest u ervoor om deze klus uit te besteden aan de kruif sloopwerken, bent u verzekerd van:

  • Advies op maat
  • Correcte en veilige uitvoering
  • Professionele afwerking

Bent u opzoek naar een sloopbedrijf voor ander type opdracht? Bekijk dan onze diensten pagina.

Lift verwijderen van in uw pand of huis

Bij de demontage of verwijdering van een lift volgen we doorgaans een aantal vaste procedures. Het begint met een adviesgesprek, vervolgens wordt de planning voor het project opgesteld, waarna we beginnen met de demontage en verwijdering van de lift. Tot slot laten we het gebouw netjes achter. Zo is de ruimte direct gereed voor het plaatsen van een nieuwe lift, indien dit aan de orde is.

Elektrisch werk bij lift verwijderen

Zoals u wellicht begrijpt, komt er bij de demontage en verwijdering van een lift ook een zekere deskundigheid op het gebied van elektriciteit kijken. Wij gaan daarom altijd secuur te werk. Bij complexe elektrische ingrepen schakelen we altijd een deskundige elektricien in. 

Respect voor de omgeving

Sloopwerkzaamheden kunnen soms nogal ruig en hard zijn. Dat beseffen ook wij. Dit is een van de redenen waarom wij tijdens het slopen nadrukkelijk rekening houden met de omgeving. De ruimte buiten de lift willen we niet beschadigen of vernielen. Vandaar dat wij ervoor zorgen dat de ruimtes rondom de lift goed worden afgeschermd en afgedekt bij een lift verwijderen.

Veilig werken

Bij het demonteren en afbreken van een lift komt veiligheid op de eerste plaats. Daarmee bedoelen we uw veiligheid, de veiligheid van uw medewerkers ( wanneer het een bedrijfspand betreft) en de veiligheid van onze ploeg. De jarenlange ervaring van ons gespecialiseerde team zorgt er gelukkig voor dat wij exact weten hoe wij veilig te werk moeten gaan. Wij waarborgen dat aan alle veiligheidsvoorschriften wordt voldaan, dat alle betrokkenen van de nodige informatie worden voorzien en dat de lift zonder problemen en risico’s wordt gedemonteerd en afgevoerd.

Afval van lift verwijderen

Waar veel sloopploegen de ruimte vaak slordig achterlaten, vinden wij dat bij De Kruif sloopwerken niet wenselijk. Het is immers onderdeel van ons werk en deel van het project om een opgeruimde schacht achter te laten. Of u nu een nieuwe lift wilt laten plaatsen of niet, het is van belang dat u niet met de rommel wordt achtergelaten. Daarom zorgen wij, na demontage en verwijdering van de lift, ook voor de opruiming. We ruimen alle resten op, van de onderdelen in het motorgedeelte, tot de deurframes en het contragewicht, de rails, enzovoort. Als wij onze werkzaamheden hebben afgerond, is er geen spoor meer te bekennen van de oude lift. Wilt u oude lift onderdelen hergebruiken of bewaren voor een andere reden? Natuurlijk kan dat, wij zullen deze voor u apart houden.

Wij zijn de expert die u nodig hebt bij een lift verwijderen

De technologie verandert in een razend tempo en het is onvermijdelijk dat zowel gebouwen als liften verouderen. Het is dan ook niet ongewoon dat een lift in een gebouw aan vernieuwing toe is. Bij De Kruif sloopwerken zijn wij u graag van dienst, of het nu gaat om een lift in een particuliere of zakelijke omgeving. Onze vakmensen weten ongetwijfeld wat ze moeten doen. Dat komt omdat wij al meer dan 23 jaar in het vak zitten en het belangrijk vinden om technologische vernieuwingen op de voet te volgen.

Het renoveren van een lift heeft een aantal sterke voordelen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat moderne liften veel minder onderhoud nodig hebben dan oudere varianten. Dat scheelt u niet alleen hoofdpijn, maar ook geld. Moderne liften zijn bovendien veel zuiniger als het gaat om elektriciteit. Dat is niet alleen beter voor de wereld en het milieu, maar u zult ook al gauw het verschil merken in het bedrag op uw elektriciteitsrekening.

Het demonteren en afvoeren van uw lift laat u over aan de vakmensen

Een lift verwijderen of demonteren en afvoeren is niet eenvoudig. Het team van De Kruif sloopwerken bestaat uit gekwalificeerde en deskundige medewerkers die de lift grondig zullen inspecteren alvorens deze wordt gedemonteerd en verwijderd. Daarnaast zullen zij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het project zorgvuldig wordt uitgevoerd, en dat iedereens veiligheid is gewaarborgd. Wij achten het dan ook van essentieel belang dat het verwijderen van liften – op welke manier dan ook – wordt overgelaten aan vakmensen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. 

Bespaar op uw offerte!

Wilt u het boorwerk uitbesteden of bijvoorbeeld een huis laten ontruimen, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij een scherpe offerte voor u kunnen opstellen.

Andere vorm van sloopwerk

Bent u opzoek naar een andere vorm van sloopwerk? We horen graag welke vorm dat is. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail.

Meer weten over lift verwijderen?

Heb je een vraag over lift verwijderen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie of vrijblijvend advies.