Raam en/of deursparing maken

Deursparing zagen

Bent u opzoek naar een professioneel betonboorbedrijf voor het zagen van een deursparing of nieuwe raamopening? Dan bent u bij de Kruif sloopwerken aan het juiste adres. De kruif sloopwerken heeft namelijk jarenlang ervaring met het zagen van sparingen in combinatie met betonboren.

Kiest u ervoor om deze klus uit te besteden aan De Kruif sloopwerken, bent u verzekerd van:

  • Advies op maat
  • Correcte en veilige uitvoering
  • Professionele afwerking

Het zagen van een sparing

Het zagen van sparingen voor ramen, deuren en andere complete doorgangen hangt af van de constructie van de muur of wand en de gewenste situatie. Zo houden wij bij de kruif sloopwerken rekening met het binnen- en buitenspouwblad als wij een gat in de buitenmuur maken voor een raam of toegangsdeur. Door het gebruiken van een speciale stofzuiger kunnen wij droog en bijna stofvrij werken. Geen vuil en beschadigingen aan de wand met boorwater.  

De specialist op het gebied van zagen in muren

De Kruif sloopwerken is een gespecialiseerde aannemer in betonboringen, betonzagen en beton sloopwerk. Als aannemer hebben wij jarenlange ervaring en beschikken wij over specialistische apparatuur om openingen, doorgangen, trapgaten, ventilatieroosters -kanalen en afvoeren, te maken.

Het zagen van een opening of het maken van een doorgang in een muur is een klus die meestal één dag in beslag neemt. De opening wordt in delen uitgezaagd, zodat de blokken bij het verwijderen geen schade kunnen veroorzaken. Ook het maken van een opening in bijvoorbeeld een dragende muur met halfsteens metselwerk is geen probleem. De kruif sloopwerken werkt op een vakkundige wijze met stempels en opvangconstructies, daarnaast kunnen wij een latei aanbrengen zodat de gehele afwerking van de nieuwe opening veilig kan plaatsvinden.

Werkwijze

Als u een definitief besluit heeft genomen, zagen wij de sparing uit. Dit gebeurd soms in combinatie met betonboren. Het zagen van sparingen, raamopeningen en doorgangen voeren wij altijd professioneel uit, zo is het essentieel dat er ten allen tijden gekeken wordt naar het materiaal van het plafond, muur of vloer. We kiezen zo voor iedere situatie de juiste aanpak en materiaal.

Bespaar op uw offerte!

Wilt u het boorwerk uitbesteden of bijvoorbeeld een huis laten ontruimen, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat wij een scherpe offerte voor u kunnen opstellen.

Andere vorm van sloopwerk

Bent u opzoek naar een andere vorm van sloopwerk? We horen graag welke vorm dat is. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail.

Meer weten over raam en/of deursparing maken?

Heb je een vraag over raam en/of deursparing maken of kunnen we je ergens anders mee helpen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie of vrijblijvend advies.