Sloopbedrijf Utrecht

Op zoek naar een sloopbedrijf in Utrecht. Zoek dan niet verder. De Kruif sloopwerken heeft ruime ervaring op het gebied van sloopwerken.

Sloopbedrijf Utrecht

Sloopbedrijf Utrecht gezocht?

Sloopbedrijf Utrecht voor al uw sloopwerken. De Kruif Sloopwerken heeft ruime ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden. Slopen is meer dan klakkeloos panden platgooien, muren afbreken, vloeren open brikken en keukens leegtrekken. Slopen is vaak nauwkeurig werk omdat er rekening dient gehouden te worden met verschillende wensen en eisen. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld een draagmuur verwijderen, badkamer slopen of een lift verwijderen. 

Image link

Sloopbedrijf gezocht?

Vraag een vrijblijvend een offerte aan.
Image link

Ervaren sloopbedrijf in Utrecht en omgeving

De Kruif Sloopwerken is werkzaam in geheel Nederland en dus ook Utrecht. Dat betekend dat u ook gebruik kan maken van onze gehele dienstverlening wanneer u opzoek bent naar een net sloopbedrijf, die weet van aanpakken en altijd zijn werk aflevert zoals van te voren is afgesproken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, u kunt van ons ten allen tijden een professionele aanpak en oplevering verwachten.

Tevreden klanten

De Kruif sloopwerken B.V. heeft een indrukwekkende reeks positieve reviews ontvangen die de reputatie als toonaangevende speler in de sloopindustrie bevestigen.

willem keij
willem keij
Draagmuur laten weghalen door Dirk zijn team. Fijne communicatie en harde werkers. Alles netjes verwijdert, staal er in gezet en alles bezem schoon opgeleverd. We zijn er erg blij mee. Ik zou dit bedrijf dan ook super aanbevelen!!
dennis schreinders
dennis schreinders
Goede communicatie vooraf en tijdens het werk zelf om nog wat details af te stemmen. De mannen waren super snel en hebben binnen 2 dagen alles kunnen afronden! Wij zijn enorm blij met het resultaat.
Safi-Ola Huseini
Safi-Ola Huseini
Uitstekende service voor een eerlijke prijs! Ik ben zeer tevreden met de professionele en vriendelijke aanpak van Kruif Sloopwerken B.V. Ze hebben mijn draagmuur snel en efficiënt gesloopt, zonder verborgen kosten. De medewerkers waren beleefd en lieten de werkplek netjes achter. Een geweldige ervaring, ik raad ze ten zeerste aan!
Maarten Theijsmeijer
Maarten Theijsmeijer
Netjes onze draagmuur verwijderd en portaal van staal geplaatst, alles volgens afspraak. 👍
Diego Vanwijk
Diego Vanwijk
De kruif sloopwerken heeft bij ons een draag muur verwijderd en een portaal geplaats zijn super tevreden met het resultaat en de gang van zaken zoek je een bedrijf dan zou ik zeker de kruif sloopwerken aan raden
Noelle Sessink
Noelle Sessink
De jongens van de kruif sloopwerken weten echt waarmee ze bezig zijn gespecialiseerd in draagmuren zijn ze dan ook zeker!!!
krisztian kertesz
krisztian kertesz
Twee draagmuren netjes gesloopt. Twee stalen draagbalken geplaatst. Jongens geeft netjes geleverd. Wij zijn echt tevreden. 10⭐️
Art V
Art V
Ze bestaan nog, de pareltjes van vakmensen, netjes, secuur, leuke mensen en vooral verstand van zaken! Dirk en zijn team zijn de hele dag vrolijk en werken keihard en netjes. Prijzen zijn eerlijk en hele snelle levering. Stalen contructie verwijderd in muur en stalenbalk en drager terug geplaatst. Hielpen tussendoor ook nog even mee met ander sloopwerk! Moest ook nog de vloer verwijderen, kon Dirk ook regelen. De volgende dag was de vloer al weg! Het mooie is de samenwerking met constructiefgoed, dit is uniek, de boys schakelen razend snel. Zoek je vakmensen bel Dirk!!

Sloopwerkzaamheden in Utrecht voor particulieren en bedrijven

Ons sloopbedrijf in Utrecht is gespecialiseerd in de breedste zin van het woord op het gebied van sloopwerkzaakmheden. Zo kunnen wij u helpen bij sloopwerken in uw woning en appartement, maar ook in uw bedrijfshal, kantoorpand en fabriekshal. Onze medewerkers hebben ruime ervaring bij het slopen van verschillende soorten ruimtes en geen opdracht is voor hen te gek.

Waarom kiest u voor ons sloopbedrijf in Utrecht?

Sloopwerkzaamheden in Utrecht vergen een goed inzicht en een ruime ervaring. Wanneer u kiest voor De Kruif Sloopwerken bent u zeker van kwaliteit en een tijdige oplevering zodat u project geen vertraging oploopt. Bij elk project zorgen wij voor de juiste voorbereiding zodat alles op rolletjes verloopt en u zicht geen zorgen hoeft te maken. Denk hierbij aan het in kaart brengen van dragende muren en het verwijderen of afsluiten van het leidingwerk. Wij ontzorgen u in het gehele proces van A tot Z.

Offerte aanvragen bij sloopbedrijf Utrecht?

Bent u opzoek naar een sloopbedrijf in Utrecht en wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan bent u bij De Kruif Sloopwerken aan het juiste adres, wij staan graag voor u klaar. Of dat nu gaat om een groot of kleiner sloopproject, is voor ons niet van toepassing. Als sloopbedrijf in Utrecht bieden wij scherpe offertes en een uitstekende service. De omvang van het project is hierbij niet van belang.

Offerte aanvragen
Image link

Vraag een offerte aan

Vraag een vrijblijvend een offerte aan voor uw sloopwerk.

Waarom De Kruif sloopwerken?

Jarenlange ervaring met sloopwerken
Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid
Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren professionals
Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat we de sloopwerkzaamheden naadloos integreren in je planning en andere projectvereisten.
Bij 'De Kruif Sloopwerken' staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen, behoeften en specifieke eisen.
Wij komen onze afspraken na en leveren kwalitatief hoogwaardig werk binnen de afgesproken deadlines..
Start met jou project
Image link

Beginnen met slopen?

Wij slopen met precisie en zorg. Vertrouw op De Kruif sloopwerken voor jouw sloopklus. Neem vandaag nog contact op!