Betonboring

Ervaring met betonboring

Met onze jarenlange ervaring in het sloopvak, zijn wij inmiddels echte specialisten geworden op het gebied van boren in beton. Het uitvoeren van betonboring werkzaamheden doen wij dan ook op geheel professionele wijze. Betonboringen voeren wij uit met ervaren krachten om uw sloopwerk tot in de puntjes af te handelen. 

Betonboring op verschillende manieren

De Kruiff sloopwerken is een erkend bedrijf met ervaren vakmensen die alles afhandelen dat met de klus te maken heeft. Wij houden ons uiteraard primair bezig met het verwijderen, loszagen en uithakken van vloeren, het slopen en verwijderen van muren en het strippen van woningen. Daarnaast is betonboring in gewapend beton via ons ook goed mogelijk. Wij weten wat we doen, werken op een snelle en effectieve manier en richten geen onnodige nevenschade aan. 

Het uitvoeren van betonboring werkzaamheden is een ingrijpende klus. Dit kan het best met professioneel gereedschap en een ervaren vakman worden uitgevoerd. Veel klanten ervaren betonboringen als zwaar en stoffig werk, onze vakmensen weten precies hoe zij dit het best en snelst kunnen aanpakken voor u. 

Betonboren of steenboren?

De ene sloopklus is de andere niet, daarom werken wij voor elke klus met een vooropgezet plan. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Wij stellen hoge eisen aan onze vakmensen en verwachten niets minder dan kwaliteit. Door de jarenlange ervaring met betonboringen weten wij precies wat ze doen en werken wij op een nette manier zodat je het minst overlast ervaart. Zoek je een partij die ervaren is met steenboren? Geen probleem, wij hebben hier ook jaren ervaring mee!

Bespaar op uw offerte!

Wil je het boorwerk uitbesteden of bijvoorbeeld een huis laten ontruimen, dan kunt je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen!

Andere vorm van sloopwerk

Bent je opzoek naar een andere vorm van sloopwerk? We horen graag welke vorm dat is. Hiervoor kunt je contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail.

 

 

Meer weten over betonboring?

Heb je een vraag over betonboring of kunnen we je ergens anders mee helpen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie of vrijblijvend advies.