Keuken verwijderen

Keuken verwijderen

Wil je jouw  keuken verwijderen omdat je van plan bent een nieuwe keuken te kopen? Dan adviseren wij je dit over te laten aan een professioneel sloopbedrijf.

Kies je ervoor om deze klus uit te besteden aan De Kruif sloopwerken, ben je verzekerd van:

 • Advies op maat
 • Correcte en veilige uitvoering
 • Professionele afwerking

Keuken verwijderen

Bij het verwijderen of het slopen van een keuken komt meer kijken dan enkel wat kastjes los schroeven. Het is hierbij belangrijk om te bedenken of je een geheel nieuwe keuken wilt laten plaatsen of dat je een gedeelte van jouw keuken gaat vernieuwen. Aan de hand hiervan kan beslist worden of wij de keuken demonteren of slopen. Daarnaast wilt je misschien een gedeelte van de keuken verkopen, dan houden wij hier natuurlijk ook rekening mee.

De kruif sloopwerken begrijpt heel goed dat je niet op deze werkzaamheden zit te wachten. Onze vakmannen nemen deze klus graag uit handen zodat het sloopwerk van jouw keuken professioneel wordt uitgevoerd. Wil je de oude keuken verkopen, zorgen wij dat deze netjes wordt gedemonteerd. Bent je van plan een open keuken te creëren, dan kunnen wij ook de draagmuur voor u verwijderen!

Wat kost een keuken verwijderen?

Bij het berekenen van de prijs spelen verschillende factoren een rol.
Denk bijvoorbeeld aan de omvang van de keuken. Een L- of U-vormige keuken met veel kasten en keukenapparatuur kost meer tijd om te demonteren dan een eenvoudige rechte keuken, die veel beperkter van omvang is. Kortom, hoe kleiner de keuken en hoe minder kastjes en apparatuur, hoe sneller we de klus kunnen klaren. Dat zie je terug in de prijs.

Keuken demonteren of slopen

Voorafgaand en tijdens het demonteren of slopen van  jouw keuken, houden wij rekening en goed contact met jou en de omgeving. Een goed begin is hierbij de halve werk. Allereerst verrichten wij een goed vooronderzoek, vervolgens maken we een strakke planning en concrete afspraken. 

Stappenplan keuken verwijderen

De kruif sloopwerken maakt het mogelijk om de keuken te verwijderen in 1 werkdag. Er bestaan wel omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat dit langer duurt. Dit zou de grootte van de keuken kunnen zijn, de bereikbaarheid of de manier van demonteren of slopen. Het is natuurlijk makkelijker om een keuken te verwijderen uit een rijtjeshuis dan bijvoorbeeld een appartement op de 12e verdieping. Wanneer wij beginnen met het slopen van de keuken, ziet het stappenplan er als volgt uit:

 1. Afsluiten van gas, water en elektra
 2. Keukenblok en kasten demonteren en verwijderen.
 3. Apparatuur demonteren en verwijderen
 4. Wand- en vloertegels verwijderen
 5. Radiator verwijderen 
 6. Vrijgekomen leidingen afdoppen
 7. Afval afvoeren
 8. Oplevering bezemschoon

Aandachtspunten nieuwe keuken

Wanneer je een nieuwe keuken gaat plaatsen is het voor ons als sloopbedrijf van belang om op de hoogte te zijn van de volgende informatie, namelijk:

 • Wordt de keuken op dezelfde plek geplaatst?
 • Moet er een nieuwe vloer komen?
 • Moet er rekening mee worden gehouden dat de wanden en plafonds opnieuw gestuct moeten worden?
 • Welk effect heeft het plaatsen van een nieuwe keuken op de rest van het huis?

Keuken laten verwijderen

Heb je zelf geen tijd of zin heeft om de keuken te demonteren of slopen? Dan ben je bij de kruif sloopwerken aan het juiste adres. Wij nemen de klus graag uit handen en zorgen dat deze op een vakkundige manier wordt uitgevoerd. De prijsbepaling hangt af van een aantal factoren, namelijk:

 • De grootte van jouw keuken
 • Keuken demonteren of slopen
 • Bereikbaarheid van de keuken
 • Keukenapparatuur verwijderen en/of slopen
 • Hoeveelheid tegels verwijderen

Bespaar op jouw offerte!

Wilt je het boorwerk uitbesteden of bijvoorbeeld een huis laten ontruimen, dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Andere vorm van sloopwerk

Bent je opzoek naar een andere vorm van sloopwerk? We horen graag welke vorm dat is. Hiervoor kunt je contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail.

 

Meer weten over keuken verwijderen?

Heb je een vraag over keuken verwijderen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie of vrijblijvend advies.