Over ons

Meer over De Kruif sloopwerken B.V.

Wat houdt slopen precies in en welke werkzaamheden voert sloopbedrijf de kruif uit?

Slopen is meer dan klakkeloos panden platgooien, muren afbreken, vloeren open brikken en keukens leegtrekken. Slopen is vaak nauwkeurig werk omdat er rekening gehouden  dient te worden met verschillende wensen en eisen. Een sloopbedrijf moet er voor zorgen dat bepaalde elementen behouden blijven of dat omliggende gebouwen en geparkeerde auto’s niet beschadigd raken tijdens het slopen. Daarnaast lijkt het slopen heel makkelijk voor een sloopbedrijf, toch ondervinden zij ook enige moeite wanneer er bijvoorbeeld vastgelijmde tegels verwijderd moeten worden. Slopen is specialistisch werk wat u beter aan vakmensen kan overlaten!

Offerte aanvragen
Image link
Vakkundig
Betrouwbaar
Klantgericht
Deskundig
Image link

Veilig sloopwerk

Naast het slopen dienen wij als sloopbedrijf rekening te houden met verschillende veiligheidsvoorschriften. Zo moeten bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen veilig verwijderd en afgevoerd worden. Het is dus van essentieel belang dat u ervoor kiest om te werken met een vakkundig sloopbedrijf.

Slopen gaat niet zonder enige stoot, daarnaast komt hier een hoop rotzooi bij kijken, daar ontkomt u helaas niet aan. Het is dus belangrijk dat de vloeren goed afgedekt en beschermd worden, niet alleen tegen het gebroken puin, maar ook de machines die gebruikt worden om de klus te klaren. Uiteraard kunt u vanuit ons verwachten dat wij de rommel en overlast zoveel mogelijk beperken!

Aanpak sloopbedrijf de Kruif

Hoe gaan we te werk? Wij maken van tevoren een inventarisatie van de te slopen objecten en materialen. Vervolgens bepalen we hoe we te werk gaan en maken in overleg met u een planning wanneer we aan de slag kunnen. Dan vinden de sloopwerkzaamheden plaats, wij maken de omgeving schoon en voeren het sloopafval af. Tenslotte vindt de oplevering plaats.

Waarom u kiest voor de Kruif sloopwerken?

Bij de Kruif sloopwerken wordt gewerkt met geavanceerd materieel, dit helpt ons om onze werkzaamheden op een snelle en effectieve manier uit te voeren. Hierdoor kan u snel verder met uw project. Wij weten alles over slopen, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met elke gewenste opdracht. Wij delen onze expertise ook graag met u en geven daarbij graag deskundig advies. Veiligheid is het meest belangrijk tijdens het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, bij de Kruif sloopwerken worden altijd alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen.

Image link

Meer weten of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens