Afdekken en afplakken

Het afdekken en afplakken van spullen, vloeren en ramen is een extra dienst die wordt aangeboden door De Kruif Sloopwerken om ervoor te zorgen dat tijdens het sloopwerk geen schade ontstaat aan de spullen in de omgeving van de sloopwerkzaamheden

Stalen balk plaatsen

Afdekken en afplakken, wat houdt dat in?

Concreet houdt dit in dat de medewerkers van De Kruif Sloopwerken de te beschermen items zorgvuldig afdekken met beschermfolie of afplaktape om ze te beschermen tegen stof, vuil of beschadigingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor meubels, apparatuur en andere waardevolle of kwetsbare items.

Ook vloeren en ramen worden afgedekt om beschadiging of vervuiling te voorkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van afdekmateriaal zoals folie en tape om de vloeren en ramen volledig te bedekken en te beschermen.

Houd er rekening mee dat deze extra dienst tegen extra kosten komt, omdat het extra tijd en materiaal vereist om dit te doen. Maar het kan wel bijdragen aan een betere bescherming van je eigendommen en een nettere afwerking van de sloopwerkzaamheden.

Offerte aanvragen
Image link

Laten afdekken en afplakken?

Vraag een vrijblijvend een offerte aan voor het afdekken en afplakken.

Wat zijn de voordelen van het afplakken en afdekken?

Betrouwbaar advies dat is De Kruif Sloopwerken.

Het afdekken en afplakken kan bijdragen aan een betere bescherming van je eigendommen, een nettere afwerking van de sloopwerkzaamheden en een efficiënter verloop van het werk.

Schade voorkomen
Het kan helpen om schade aan waardevolle of kwetsbare items te voorkomen, de omgeving netter en georganiseerder te houden en de veiligheid te vergroten door het verminderen van struikelgevaar of obstakels.
Betere luchtkwaliteit
Bovendien kan het verminderen van stof en vuil bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en een gezondere werkomgeving.
Sneller en efficiënter
Door het afdekken en afplakken kan er ook minder tijd besteed worden aan het opruimen van de werkplek na afloop, wat het werk sneller en efficiënter kan laten verlopen.

Welke afdekmaterialen gebruiken wij?

  • Stucloper
  • Afdekvlies
  • Zelfklevend folie
  • Houten platen
  • Verwijderbare tape

Nauwkeurig en verantwoord

Bij de uitvoering van deur en raamsparingen maken is precisie van het grootste belang. Het boorproces moet zorgvuldig worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de gaten exact volgens de specificaties worden geboord. Professionals gebruiken geavanceerde boormachines en zaagmachines met instelbare snelheden om de juiste boordiepte en precisie te bereiken zonder de integriteit van het omliggende beton te schaden.

Een gemakkelijk proces

Het proces van afdekken en afplakken tijdens sloopwerkzaamheden begint met de beslissing welke items beschermd moeten worden, zoals meubels, apparatuur en vloeren. Vervolgens worden deze items zorgvuldig afgedekt met beschermfolie of afplaktape om ze te beschermen tegen stof, vuil of beschadigingen.

Ramen worden afgedekt om beschadiging of vervuiling te voorkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van afdekmateriaal zoals folie en tape om de vloeren en ramen volledig te bedekken en te beschermen. Dit proces kan bijdragen aan een betere bescherming van eigendommen, een nettere afwerking van de sloopwerkzaamheden en een efficiënter verloop van het werk.

Image link

Tevreden klanten

De Kruif sloopwerken B.V. heeft een indrukwekkende reeks positieve reviews ontvangen die de reputatie als toonaangevende speler in de sloopindustrie bevestigen.

willem keij
willem keij
Draagmuur laten weghalen door Dirk zijn team. Fijne communicatie en harde werkers. Alles netjes verwijdert, staal er in gezet en alles bezem schoon opgeleverd. We zijn er erg blij mee. Ik zou dit bedrijf dan ook super aanbevelen!!
dennis schreinders
dennis schreinders
Goede communicatie vooraf en tijdens het werk zelf om nog wat details af te stemmen. De mannen waren super snel en hebben binnen 2 dagen alles kunnen afronden! Wij zijn enorm blij met het resultaat.
Safi-Ola Huseini
Safi-Ola Huseini
Uitstekende service voor een eerlijke prijs! Ik ben zeer tevreden met de professionele en vriendelijke aanpak van Kruif Sloopwerken B.V. Ze hebben mijn draagmuur snel en efficiënt gesloopt, zonder verborgen kosten. De medewerkers waren beleefd en lieten de werkplek netjes achter. Een geweldige ervaring, ik raad ze ten zeerste aan!
Maarten Theijsmeijer
Maarten Theijsmeijer
Netjes onze draagmuur verwijderd en portaal van staal geplaatst, alles volgens afspraak. 👍
Diego Vanwijk
Diego Vanwijk
De kruif sloopwerken heeft bij ons een draag muur verwijderd en een portaal geplaats zijn super tevreden met het resultaat en de gang van zaken zoek je een bedrijf dan zou ik zeker de kruif sloopwerken aan raden
Noelle Sessink
Noelle Sessink
De jongens van de kruif sloopwerken weten echt waarmee ze bezig zijn gespecialiseerd in draagmuren zijn ze dan ook zeker!!!
krisztian kertesz
krisztian kertesz
Twee draagmuren netjes gesloopt. Twee stalen draagbalken geplaatst. Jongens geeft netjes geleverd. Wij zijn echt tevreden. 10⭐️
Art V
Art V
Ze bestaan nog, de pareltjes van vakmensen, netjes, secuur, leuke mensen en vooral verstand van zaken! Dirk en zijn team zijn de hele dag vrolijk en werken keihard en netjes. Prijzen zijn eerlijk en hele snelle levering. Stalen contructie verwijderd in muur en stalenbalk en drager terug geplaatst. Hielpen tussendoor ook nog even mee met ander sloopwerk! Moest ook nog de vloer verwijderen, kon Dirk ook regelen. De volgende dag was de vloer al weg! Het mooie is de samenwerking met constructiefgoed, dit is uniek, de boys schakelen razend snel. Zoek je vakmensen bel Dirk!!

Veiligheid en milieu

Het afdekken en afplakken van spullen, vloeren en ramen tijdens sloopwerkzaamheden kan bijdragen aan zowel de veiligheid als het milieu. Door het afdekken van spullen en vloeren wordt struikelgevaar en obstakels verminderd, wat kan bijdragen aan een veiligere werkomgeving.

Daarnaast kan het verminderen van stof en vuil bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en een gezondere werkomgeving. Dit is niet alleen prettiger voor de medewerkers die het werk uitvoeren, maar ook voor de omgeving. Het afdekken van ramen kan beschadigingen en vervuiling voorkomen, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan de veiligheid van de omgeving en de bewoners.

Ik wil laten afdekken en afplakken

Kosten bij het afdekken en afplakken

Besparen op afdekken en afplakken.

Afdekken en afplakken van vloeren en ramen kan in overleg. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Een van de belangrijkste factoren is de hoeveelheid oppervlakte die dient te worden beschermd. Dit kan de kosten verhogen. Bij De Kruif Sloopwerken streven wij er altijd naar om de kosten zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. Wij bieden eerlijke en transparante prijzen voor onze diensten en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat we aan uw specifieke eisen en budgetten voldoen.

Uw specialist van A tot Z

Bij De Kruif Sloopwerken zijn we trots op onze reputatie als een betrouwbaar en professioneel sloopbedrijf. Als u geïnteresseerd bent in sloop- en constructiediensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat. We zijn altijd beschikbaar om onze expertise te delen en u te voorzien van een nauwkeurige en betaalbare oplossing voor uw project.

Afdekken en laten afplakken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor afdekken en laten afplakken.

Waarom De Kruif sloopwerken?

Jarenlange ervaring met sloopwerken
Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid
Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren professionals
Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat we de sloopwerkzaamheden naadloos integreren in je planning en andere projectvereisten.
Bij 'De Kruif Sloopwerken' staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen, behoeften en specifieke eisen.
Wij komen onze afspraken na en leveren kwalitatief hoogwaardig werk binnen de afgesproken deadlines..
Start met jou project
Image link
Vakkundig
Betrouwbaar
Klantgericht
Deskundig

Meer weten over afdekken en afplakken?

Heb je een vraag over afdekken en afplakken of kunnen we je ergens anders mee helpen? Vraag ons gerust naar meer informatie of vrijblijvend advies.