Boorwerk

Boorwerk

Boren in beton of boren in steen klinkt niet als hogere wiskunde, toch is het ingewikkelder dan het lijkt. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Beton boren heeft niet alleen een groot aantal toepassingen, de klussen op zich verschillen ook nog eens. Je wilt natuurlijk dat dit specialistische werk gelijk de eerste keer goed gaat. Daarom moet het met uiterste precisie worden uitgevoerd. Het liefst wil je dan ook nog dat het niet als een zooitje wordt achtergelaten.

Kies je ervoor om deze klus uit te besteden aan De Kruif sloopwerken, ben je verzekerd van:

  • Advies op maat
  • Correcte en veilige uitvoering
  • Professionele afwerking

Schaaf en boorwerk

Het boren in een betonnen muur of plafond kan voor tal van toepassingen nodig zijn, denk bijvoorbeeld aan;

  • Kabeldoorvoering
  • Het binnenhalen van gas-, elektriciteits- en waterleidingen
  • Ventilatiegaten boren
  • Wandcontactdozen boren
  • Gaten boren voor de afvoer van wc’s of het toilet
  • Boren voor de rookafvoer van een openhaard of kachel

Ervaring met betonboring

Met onze jarenlange ervaring in het sloopvak, zijn wij inmiddels echte specialisten geworden op het gebied van betonboringen. Het uitvoeren van betonboring werkzaamheden doen wij dan ook op geheel professionele wijze. Betonboringen voeren wij uit met ervaren krachten om uw sloopwerk tot in de puntjes af te handelen.

Betonboren op verschillende manieren

De Kruiff sloopwerken is een erkend bedrijf met ervaren vakmensen die alles afhandelen dat met de klus te maken heeft. Wij houden ons uiteraard primair bezig met het verwijderen, loszagen en uithakken van vloeren, het slopen en verwijderen van muren en het strippen van woningen. Daarnaast is betonboring in gewapend beton via ons ook goed mogelijk. Wij weten wat we doen, werken op een snelle en effectieve manier en richten geen onnodige nevenschade aan.

Het uitvoeren van betonboring werkzaamheden is een ingrijpende klus. Dit kan het best met professioneel gereedschap en een ervaren vakman worden uitgevoerd. Veel klanten ervaren betonboringen als zwaar en stoffig werk, onze vakmensen weten precies hoe zij dit het best en snelst kunnen aanpakken voor u.

Betonboren of steenboren?

Het ene boorwerk is het andere niet, daarom werken wij voor elke klus met een vooropgezet plan. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. Wij stellen hoge eisen aan onze vakmensen en verwachten niets minder dan kwaliteit. Door de jarenlange ervaring met betonboringen weten wij precies wat ze doen en werken wij op een nette manier zodat je het minst overlast ervaart. Zoekt je een partij die ervaren is met steenboren? Geen probleem, wij hebben hier ook jaren ervaring mee!

Bespaar op uw offerte!

Wil je het boorwerk uitbesteden of bijvoorbeeld een huis laten ontruimen, dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Andere vorm van sloopwerk

Bent u opzoek naar een andere vorm van sloopwerk? We horen graag welke vorm dat is. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of per mail.

Meer weten over boorwerk?

Heb je een vraag over boorwerk of kunnen we je ergens anders mee helpen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie of vrijblijvend advies.