Sloopbedrijf Noord-Holland

Op zoek naar een sloopbedrijf in Noord-Holland. Zoek dan niet verder. De Kruif sloopwerken heeft ruime ervaring op het gebied van sloopwerken.

Sloopbedrijf amsterdam

Sloopbedrijf Noord-holland gezocht?

Sloopbedrijf Noord-holland voor al uw sloopwerken. De Kruif Sloopwerken heeft ruime ervaring op het gebied van sloopwerkzaamheden. Slopen is meer dan klakkeloos panden platgooien, muren afbreken, vloeren open brikken en keukens leegtrekken. Slopen is vaak nauwkeurig werk omdat er rekening dient gehouden te worden met verschillende wensen en eisen. Voorbeelden van onze werkzaamheden zijn bijvoorbeeld een draagmuur verwijderen, badkamer slopen of een lift verwijderen. 

Image link

Sloopbedrijf gezocht?

Vraag een vrijblijvend een offerte aan.
Image link

Ervaren sloopbedrijf in Noord-holland en omgeving

De Kruif Sloopwerken is werkzaam in geheel Nederland en dus ook Noord-holland. Dat betekend dat u ook gebruik kan maken van onze gehele dienstverlening wanneer u opzoek bent naar een net sloopbedrijf, die weet van aanpakken en altijd zijn werk aflevert zoals van te voren is afgesproken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, u kunt van ons ten allen tijden een professionele aanpak en oplevering verwachten.

Tevreden klanten

De Kruif sloopwerken B.V. heeft een indrukwekkende reeks positieve reviews ontvangen die de reputatie als toonaangevende speler in de sloopindustrie bevestigen.

Mike Megens
Mike Megens
Twee doorbraken in onze jaren 70 woning laten realiseren door De Kruif Sloopwerken. Alle afspraken netjes en tijdig nagekomen en werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Ook het staalwerk netjes terplekke geplaatst, gelast en gecementeerd. Erg tevreden!
Jolien De raad
Jolien De raad
Medewerker kwam met zijn dochter op De afspraak. Althans zo leek het verder goede ervaring met Dit bedrijf.
Felix
Felix
Makkelijk 5 ***** ! Vanaf het begin met de offerte aanvraag tot de oplevering van de stalen balk voor de draagmuur is alles vlekkeloos verlopen. Dirk, Bobby en Jimmy hartstikke bedankt voor het goede afgeleverde werk en het fijne contact! Supertevreden!!Felix&Lisa.
Dennis Delu Delu
Dennis Delu Delu
Dit sloopbedrijf is een aanrader voor iedereen,die geld wil besparen op de sloopwerkzaamheden !!! En van aanpakken weet ,keiharde werkers tegen een redelijk tarief ,ik ben zeer tevreden en raad iedereen dit sloopbedrijf aan .Double D uit Haarlem en nogmaals bedankt voor jullie inzet bij mijn verbouwing .
Thijs van der Kwast
Thijs van der Kwast
Dirk en zijn mannen hebben puik werk geleverd. Aan 2 kanten wordt uitgebouwd. Sloopwerk, stutten en stalen balken geplaatst. Alles netjes binnen een week geregeld. Fijne communicatie! Bedankt mannen!
L S
L S
Duidelijk en vakkundig werk. Goed en snel contact. We hebben de draagmuur laten doorbreken en herstellen. Geven daarnaast handige en bruikbare tips voor de nieuwe ruimte. Zeker aan te raden!
Bulent Mavu
Bulent Mavu
Heel erg tevreden over deze jongens komen Afspraken goed na en zijn erg harde werkers Het contact verliep zeer goed met Dirk Deze mannen zijn gewoon toppers Volgende keer staan ze boven aan de lijst bij mijn En ze werken netjes en en laten alles schoon achter Bedankt voor alles Dirk
Nanda Meijer
Nanda Meijer
Gevel gereinigd, geïmpregneerd en een deel metselwerk hersteld. Heel flexibel (hebben nog een extra muurtje meegenomen), goede communicatie, vriendelijke mannen. Erg tevreden met het resultaat! Topservice!
Barry Eichhorn
Barry Eichhorn
Bij ons nieuwe huis een draagmuur doorgebroken om een open keuken te realiseren. Zeer vakkundig bedrijf. Goed contact vooraf, ze komen alle afspraken netjes na en ruimen alles netjes op. Zelf bijna geen omkijken naar. Echt een aanrader! Namens ons bedankt!

Sloopwerkzaamheden in Noord-holland voor particulieren en bedrijven

Ons sloopbedrijf in Noord-holland is gespecialiseerd in de breedste zin van het woord op het gebied van sloopwerkzaakmheden. Zo kunnen wij u helpen bij sloopwerken in uw woning en appartement, maar ook in uw bedrijfshal, kantoorpand en fabriekshal. Onze medewerkers hebben ruime ervaring bij het slopen van verschillende soorten ruimtes en geen opdracht is voor hen te gek.

Waarom kiest u voor ons sloopbedrijf in Noord-holland?

Sloopwerkzaamheden in Noord-holland vergen een goed inzicht en een ruime ervaring. Wanneer u kiest voor De Kruif Sloopwerken bent u zeker van kwaliteit en een tijdige oplevering zodat u project geen vertraging oploopt. Bij elk project zorgen wij voor de juiste voorbereiding zodat alles op rolletjes verloopt en u zicht geen zorgen hoeft te maken. Denk hierbij aan het in kaart brengen van dragende muren en het verwijderen of afsluiten van het leidingwerk. Wij ontzorgen u in het gehele proces van A tot Z.

Offerte aanvragen bij sloopbedrijf Noord-holland?

Bent u opzoek naar een sloopbedrijf in Noord-holland en wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan bent u bij De Kruif Sloopwerken aan het juiste adres, wij staan graag voor u klaar. Of dat nu gaat om een groot of kleiner sloopproject, is voor ons niet van toepassing. Als sloopbedrijf in Noord-holland bieden wij scherpe offertes en een uitstekende service. De omvang van het project is hierbij niet van belang.

Offerte aanvragen
Image link

Vraag een offerte aan

Vraag een vrijblijvend een offerte aan voor uw sloopwerk.

Waarom De Kruif sloopwerken?

Jarenlange ervaring met sloopwerken
Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid
Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren professionals
Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat we de sloopwerkzaamheden naadloos integreren in je planning en andere projectvereisten.
Bij 'De Kruif Sloopwerken' staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen, behoeften en specifieke eisen.
Wij komen onze afspraken na en leveren kwalitatief hoogwaardig werk binnen de afgesproken deadlines..
Start met jou project
Image link

Beginnen met slopen?

Wij slopen met precisie en zorg. Vertrouw op De Kruif sloopwerken voor jouw sloopklus. Neem vandaag nog contact op!