Wat doen wij

Benieuwd wat De Kruif sloopwerken voor jou kan betekenen? Bekijk hieronder het overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Verwijderen van draagmuren

Een draagmuur kan je niet zomaar verwijderen. Als het niet deskundig wordt aangepakt kan dat leiden tot gevaarlijke situaties. Laat deze klus daarom aan een echte vakman over. Dit voorkomt ongelukken en veel hogere kosten. Een draagmuur verwijderen gebeurt meestal vanwege een verbouwing. De bedoeling is bijvoorbeeld om een kamer groter te maken of de doorkijk naar een kamer te verruimen. Veel mensen verwijderen een draagmuur om van hun keuken een open keuken te maken.

Een dragende binnenmuur neemt het gewicht van de bovenliggende constructie op zich. Hierdoor kan niet elke binnenmuur zomaar verwijdert worden. Een draagmuur veilig weghalen is mogelijk met goede voorbereiding. De ondersteuning dient uiteindelijk verplaatst te worden naar andere muren. Doordat er bij een draagmuur doorbraak instabiliteit ontstaat, zijn de opvolgende acties van groot belang. De experts van de Kruif Sloopwerken plaatsen bijvoorbeeld een constructie. Op deze manier zorgen we dat uw woning stabiel blijft, ook na het doorbreken van de draagmuur.

Wilt u meer informatie over het verwijderen van draagmuren, bekijk dan onze pagina over het verwijderen van draagmuren.

Sloopwerk

Wij hebben een jarenlange ervaring in sloopwerkzaamheden. Van kleine hak-en breek klussen tot het slopen van volledige gebouwen zoals huizen en schuren. Slopen is een vak, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken. ”Dat doen wij zelf wel even” Er komt veel kennis van materialen. gereedschappen en constructie bij kijken, om op een veilige manier te kunnen slopen. Een goede sloper bespaart een hoop tijd door een slimme manier van het uitvoeren van zijn werk.

Ook belangrijk zijn gebruik van de juiste machines en gereedschappen, het slopen in de juiste volgorde en het gelijk sorteren van de afkomende materialen, wat ook zal schelen in de kosten voor het afvoeren van het sloopafval. Mensen die een huis hebben gekocht of hun woning eens flink willen verbouwen, weten er alles van. De tegels moeten worden verwijderd, maar liggen verankerd in een betonnen vloer; een muur tussen twee kamers dient te worden doorgebroken; de inventaris moet uit de badkamer of keuken worden gehaald. Wij verzorgen het voor u en laten zoals beloofd het huis keurig achter. Ook voor sloop- en hakwerk in kantoren en bedrijfspanden kunt u uiteraard een beroep op ons doen. Voor woningcorporaties of projectontwikkelaars leveren we complexen verhuurklaar op, of strippen die zo nodig tot het casco.

Wilt u meer informatie over sloopwerk, bekijk dan onze pagina over sloopwerk.

Boorwerk

Boren in beton of boren in steen klinkt niet als hogere wiskunde, toch is het ingewikkelder dan het lijkt. Er komt namelijk een hoop bij kijken. Beton boren heeft niet alleen een groot aantal toepassingen, de klussen op zich verschillen ook nog eens. U wilt natuurlijk dat dit specialistische werk gelijk de eerste keer goed gaat. Daarom moet het met uiterste precisie worden uitgevoerd. Het liefst wilt u dan ook nog dat het niet als een zooitje wordt achtergelaten.

“Kortom, kies voor een professional. Kies voor De Kruif sloopwerken”

Het boren in een betonnen muur of plafond kan voor tal van toepassingen nodig zijn, denk bijvoorbeeld aan;

 • Kabeldoorvoering
 • Het binnenhalen van gas-, elektriciteits- en waterleidingen
 • Ventilatiegaten boren
 • Wandcontactdozen boren
 • Gaten boren voor de afvoer van wc’s of het toilet
 • Boren voor de rookafvoer van een openhaard of kachel

Zaagwerk

Zaagwerk moet op de millimeter nauwkeurig worden uitgevoerd. U wilt bijvoorbeeld niet dat uw raamkozijn niet blijkt te passen zodra het gat daarvoor gezaagd is. Het is een nauwgezet karwei om in een gebouw sleuven aan te brengen voor elektrische leidingen of vloerverwarming. Het gevaar van een afgebroken stuk muur of vloer ligt altijd op de loer. Wij brengen deze werkzaamheden altijd tot een goed einde, zodat de loodgieter of elektricien snel aan de slag kan.

Bij het maken van onder meer trap- en liftgaten of het zagen van sleuven voor leidingen is betonzagen een ideale methode. Wij zagen in vloeren, wanden en in plafonds en kunnen met alle soorten gesteente overweg. Ook voor klussen buiten het huis kunt u bij ons terecht. Zaagwerkzaamheden worden toegepast voor vele doeleinden, zoals;

 • deur- en raamopeningen
 • trapgatsparingen
 • liftschacht opening
 • ventilatieopeningen
 • sleuven zagen t.b.v elektra en waterleidingen
 • sleuven zagen t.b.v vloer- en wandverwarming
 • sleuven zagen t.b.v detectielussen
 • dilatatie- en/of krimpvoegen
 • dagkanten inkorten
 • inkorten van prefab vloeren of wanden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvend een offerte aan.

Waarom De Kruif sloopwerken?

Jarenlange ervaring met sloopwerken
Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid
Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren professionals
Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat we de sloopwerkzaamheden naadloos integreren in je planning en andere projectvereisten.
Bij 'De Kruif Sloopwerken' staat de klant centraal. We luisteren naar jouw wensen, behoeften en specifieke eisen.
Wij komen onze afspraken na en leveren kwalitatief hoogwaardig werk binnen de afgesproken deadlines..
Start met jou project
Image link

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw nieuwe projecten een vliegende start te geven. Wij staan klaar om je te helpen met onze expertise en ervaring.